Beskrivelser af Workshops

 

Kreativt værksted

Vi vil tilbyde et værksted, hvor vi mest arbejder med genbrug og naturlige stoffer s.s. at lave mapper af mælkekarton, uldfiltring og male sten med mere. Det er delt op så det er muligt at vælge, hvad I vil arbejde med og et hold starter kl 9 og et kl 10.30.

Tilmelding ved ankomsti (Hal 1)

 

Tur i byen

Vi starter ved Biblioteket/Info-kontoret. En tur starter kl 9.00 , en kl 9.45 og en kl 10.30. I går rundt med en guide fra det lokale museum, som fortæller om kirken, historiske og kendte steder i nærområdet. J J Guiden taler nordisk.

Tilmelding ved ankomst  (Hal 1)

 

Kondibingo

Kondibingo er en sjov måde at få motion på og se sig om. I starter ved Teknisk skole et tidspunkt mellem 9.00 og 11.30. Drag afsted alene eller i grupper, gå eller løb… det er op til dig.
I får en bingoplade og kan købe flere for 10 kr stk og følger den beskrevne rute ca 4 km langs fjorden. Undervejs hænger der tal, som I krydser af på jeres plade. Når turen er slut, kan I være heldige at få bingo. Og mon ikke der så vanker en lille præmie

 

Stangfiskeri

Vi mødes ved Biblioteket/Info-kontoret, og I går nord til fiskefabrikken på den østlige arm, det er 10min gang fra stævneområdet. Ved fiskrfabrikken er en kajkant,  der komer I til at stå og fiske. Børnene får udleveret en redningsvest, og to deles om en fiskestang. I fordeler jer langs kajkanten, får løbende hjælp med madding, kroge og line  og kann fiske i ca en time. Måske ligger der nogle både/skibe som I også kan besøge. 

Vi vil gerne have en voksen ansvarshavende med for hvert 3 barn under 12 år.

Hvert år til Sømandsdagen i august, er det tilbagevendende at børnene i Klaksvík er til fiskekonkuranse her ved fiskefabrikken, og de står langs hele kajkanten og fisker. Det er et af årets højdepunkter for børnene, og vi har tænkt, at det skal I prøve at opleve.

Tilmelding ved ankomst ( Hal 1)